JE esittelee: Jyväskylän parhaat pyöräretket

Jyväskylän Energia tukee 100 pyörää -kampanjaa ja haluaa olla mukana edistämässä paikallista pyöräilyä niin liikunta- kuin liikennemuotonakin. 100 pyörää -arvonnan rinnalla Jyväskylän Energia arpoo myös oman, päikallisen käsityöläisen tuunaamaan Vinkeen Villarin! Osallistu heti arvontaan! »

Jyväskylän Energia haluaa myös jakaa palasen paikallistietoutta Jyväskylään saapuneiden uusien opiskelijoiden iloksi.

Listasimme Jyväskylän 3 valloittavinta pyöräreittiä, joiden kautta pääsette jyvälle uuden kotikaupunkinne kauneimmista kolkista!

JE Pyörälenkki 1: Legendaarinen Rantaraitti

Yksi Jyväskylän kiistattomista vetonauloista on keskellä kaupunkia jalokivenä kimalteleva Jyväsjärvi. Jyväsjärven selättäminen on monelle paikalliselle lenkkeilijälle tärkeä välietappi juoksuharjottelussa, mutta pyörällä Rantaraitin jaksaa kiertää aloittelijakin.

Katso Pyörälenkki 1 tästä »

JE_100pyoraa_banneri_1

JE Pyörälenkki 2: Laajavuoren valloitus

Jyväskylän rinteet ja mäkinen maasto saattavat tulla tasaiseen maastoon tottuneille pyöräilijöille yllätyksenä. Keskustan kupeessa sijaitsevan Laajavuoren rinteet tarjoavat haastetta kovakuntoisimmallekin pyöräilijälle!

Katso Pyörälenkki 2 tästä »

JE_100pyoraa_banneri_2

JE Pyörälenkki 3: Kolmen niemen lenkki

Kolmen niemen lenkki kiertää Jyväskylän eteläosien kolme kärkeä: Samulinniemen, Nenäinniemen ja Sippulanniemen. Matkan varrelle mahtuu kaunista järvimaisemaa, hulppeita uusia ja vanhoja kartanoita, vedenpuhdistamo, voimalaitos ja paljon kaunista keskisuomalaista luontoa, aivan kaupungin kupeessa.

Katso Pyörälenkki 3 tästä »

JE_100pyoraa_banneri_3

Energistä pyöräilysyksyä ja nautinnollisia lenkkejä niin uusille kuin vanhoillekin kaupunkilaisille!

Jyväskylän Energia


 Hei uusi opiskelija!

Jyväskylän Energia toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi uuteen kotikaupunkiisi

Jyväskylän Energia tarjoaa vastuullisesti tuotettua sähköä opiskelijaystävälliseen tarjoushintaan. Meillä sähköasiat hoituvat helposti, ja asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan. Sähköasiakkaanamme liityt myös jEE!-etuasiakasohjelmaan, jonka kautta saat monenlaisia rahanarvoisia asiakasetuja. Katso tarjouksemme ja hyödynnä opiskelijaetusi heti! »

Jätä kommentti